Vakantiewoning met grote zwemvijver en overdekt terras

  • vanaf 15 - 34 personen
  • 15 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Sandra weten.

Reservering aanvragen Stel Sandra een vraag per email.
Beschrijving
Deze groepsaccommodatie is een sfeervol en compleet vakantiehuis met 15 slaapkamers geschikt voor families en groepen tot 34 personen. Het ligt net buiten Borculo, op een eigen terrein van ruim 3,5 ha. Hier heeft u veel privacy in de paradijselijk ingerichte tuin met grote zwem/visvijver (met bootjes en kano’s). Verder veel wandelpaden op het terrein, hellingen en meerdere terrassen met veel zitplaatsen. Een verhard sportveld met daarop een grote overkapping zodat je (ook bij minder mooi weer) buiten kunt zitten en barbecueën. In de buitenberging ligt voldoende spelmateriaal: ballen, honkbal, springtouwen, stelten, steps, fietsjes, skeelers, skelters etc.

Ook binnen is er van alles te doen. Op de grote speelzolder staan kisten vol verkleedkleding (ook leuk voor bonte avonden en gekke groepsfoto’s). Verder kun je er boksen, stoeien, schommelen, met barbies spelen of tafelvoetbal spelen. Beneden in de woonkamers staan kisten vol lego, duplo, films, strips, tijdschriften, knutselspullen, muziekinstrumenten , veel gezelschapsspellen etc.

De accommodatie heeft een eetkamer en 2 woonkamers. In de woonkamer staan verschillende banken, televisie, geluidsinstallatie met microfoon en heeft een vaste discoverlichting.

De keuken is volledig ingericht en met gemak kunnen er maaltijden voor de gehele groep tegelijk gemaakt worden. Genoeg grote pannen, brede oven/fornuis, 2 vaatwassers, dubbel koffiezetapparaat (filterkoffie, nr. 4). Grote vriezer en koelkast en heel veel borden/bestek/glazen etc.

Op de 15 gezellige slaapkamers stap je in opgemaakte bedden, voorzien van een leeslamp (om fijn in bed te kunnen lezen). Op elke kamer is er wel een spiegel en zijn er stoelen en genoeg knoppen, haken en kastjes voor je spullen. De gehele accommodatie is drempelloos. Voor de kleintjes zijn er 3 kinderbedjes en 3 kinderstoelen aanwezig en tal van andere handige en praktische dingen en speelgoed.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Badkamer met aangepaste douche, toilet en wastafel
Badkamer met douche en 2 wastafels
Boven:
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 12: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 13: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 14: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 15: 3x 1-persoonsbed
Badkamer met douche en 3 wastafels
Badkamer met douche en 3 wastafels
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Borculo is een mooie en toeristische plaats met meerdere musea en genoeg verscheidenheid aan winkels en restaurants. Lopend vanaf de locatie, kun je een stop maken bij ijsboerderij ’t Dommerholt of bij Kerkemeijer (die altijd een prima drie-gangenmenu serveren voor € 14,50 p.p.). Beide adressen hebben ook een speeltuin.

Er zijn genoeg leuke uitstapjes voor alle leeftijden te maken in de buurt en omliggende dorpen. Veel toeristische informatie is in het huis aanwezig. Verder is de Achterhoek een mooi fiets- en wandelgebied met vele uitgezette routes.

Maar je hoeft niet per se weg; op het verblijf is binnen en buiten zoveel te doen dat iedereen zich prima kan vermaken! Het is een ideaal huis voor families en vriendengroepen met rust en ruimte maar toch dichtbij het dorp.
Direct contact met de verhuurder.